Kommer hem helt svettig och möts av min lilla goding!


Då kör vi!

Gym kl 8 på morgonen med Mathilda.. Dreambody, here we come !


Rensat

Tog med alla kläder jag hade hos pappa till mamma. Och packade upp exakt alla kläder jag äger på sängen för att sedan rensa och lägga in snyggt i garderoben. Tog lång tid men det är grymt skönt nu när jag är klar. Är sjukt utmattad efter golftävlingen idag så jag har bestämt att ja ska gå och lägga mig. Så sov så gott alla fina där ute det ska jag iaf försöka med min jäkla katt som tar upp hela sängen .. Haha godnatt !


Tävlat.

Har tävlar hela dagen med pappa. Rolig dag med tyvärr dåliga resultat. Nu ska jag packa ner alla mina kläder (förklarar i ett annat inlägg senare) och sedan dra mig mot mamma senare ikväll.


Klädde mig lite swag för ja tänkte .. Yolo lixom ..

Linne - zara Shorts - cubus Keps - london


regn och rusk


Stockholm

Efter några dagar på stan drog vi till kusinen och åt och hade det mysigt.
Efter 4 dagar i stockholm var det dags att ta bilen hem

Orkar inte .

Ont över allt, trött, gör alla besvikna, vill bara lägga mig ner och aldrig behöva resa på mig igen.


Sista dagen, nu kör vi !

Sovit hos Mathilda idag med mina gosebrudar och idag sticker jag, Mathilda och Emma till Åsa för att pressa lite den sista varma dagen .. Ha de så bra i värmen !


On our way home

Vi tog det en dag tidigare istället. Ikväll ska jag ha en liten återförening med mina brudar. Vi ska sova hos Mathilda och ha en myskväll som alltid. Hoppas ni har det bra i värmen!


Shopping i huvudstaden

    Plånbok, accent       Camera objektiv                        Högtalare elgiganten           Klänning MQ           Svart tröja, H&M            Svart tjock tröja, hollister
Linne Zara
Linne Zara ( Ryggen ) 
 
Vissa bilder blev vridna men kunde inte ändra det så ni får nöja er med dessa bilder.. 

Oj oj oj..

Känner att det blev väldigt mycket nu helt plötsligt, haha. Kommer hem på fredag, på söndag har jag golftävling, på måndag åker jag på läger, kommer hem på lördag, på måndagen ska jag spela golfcup till på fredagen, på lördagen-söndagen har jag km i golf.. Haha, och jag har inte spelat på typ två månader pga skador, känner mig på topp.


Aldrig varit lyckligare !

En månad , EN MÅNAD har redan gått sedan jag och Arvid blev tillsammans. Aldrig varit lyckligare än när jag är med honom. Han gör mig glad och gör så man glömmer alla sina problem. Älskar dej så sjukt mycket min lilla goding ! Tyvärr så åker han till Turkiet imån och när han kommer hem så är jag borta på läger.. Så vi ses inte på lite mindre än 2 veckor. Hur ska jag klara mig ?!


Hotellfrukost


Huvudstaden

Kom fram runt 4 igår, direkt ut på en shoppingtur!


Stockholm here i come !

Imån sticker jag till stockholm. Pappas konto är laddat så nu jävlar blir det shopping !


Gå ut och spring, om det gör ont. Spring fortare, det kommer inte sluta göra ont men du blir klar snabbare !


Lever :)

Operationen gick bra! Vaknade för någon halvtimma sedan och har inte fått reda på något ännu så vet inte om jag får komma hem idag .. Men det tror jag.


Operation nästa

Japp.. Ni läste rätt. Halvvägs nere i Halmstad nu för ska operera bort min körtel. Så jävla rädd!


Taggar akuten senare !

Japp sitter hemma och taggar akuten! Men vet ni vad, denna gången är det faktiskt ett nytt ställe. Ska till Halmstad idag .. Åker efter två och hoppas verkligen skiten kan bli bra den här gången !! Så jäkla kul att starta lovet med infektion i körteln i benet, sedan få en inflammation ( överrörlighet ) i handleden och sedan nu, få tillbaka infektionen i benet igen. Allt på bara 1 och en halv månad. Love My life ! / Gammal bild då livet inte va annat än perfekt.


True


Hoppas ni förstår

Förlåt för att jag uppdaterar som en kratta nu för tillfälligt men mitt liv är inte riktigt på topp just nu så har inte mycket ork .. Vill passa på att tacka mina fina vänner, min underbara familj och min älskade pojkvän som gör det värt att kämpa på även om ni inte märket något så ska ni veta att ni hjälper mig något så stort ! Tack! - Bjuder på en vacker crazy bild..


Åhus !

I måndags åkte jag och laget iväg klockan 7 på morgonen till Åhus Beach handboll. När vi kom dit packade vi upp alla grejer och åkte snabbt iväg för att spela matcher. Efter dagen hade mitt lag 2 vinster 2 oavgjorda och 2 förluster. Nöjda och glada la vi oss. På tisdagen gick vi upp åtta för att packa upp allting för att sedan åka till planen för en heldag med handboll. Efter alla gruppspelsmatcher hade vi 4 vinster, 4 förluster och 2 oavgjorda. Vi kom därför 7a i gruppen och tog oss till B-slutspel. Grymt! Slutspelet började kl 6på kvällen. Vi kämpade på grymt bra och tog oss till semifinal där vi mötte något skånskt duktigt lag som vi vann över i sm men dom va mycket bättre på sand så dom vann tyvärr. Vi va alltså klara kl halv 9 - 9 och gick å duschade för att sedan åka hem. Kom hem runt 1 och bara slängde mig i sängen och somnade direkt. - Idag ska jag och min träningsverk vara med Arvid. Vi ska kolla gothiacup. Grymt ! Vi hörs


Älskardej, nu och föralltid!


Kul på kungsmässan !

I väntan på shoppinggalna tjejer.


Pw på grym nivå !


Göteborg med gosarna..


Underbaraste !

Kommer hem från en myskväll med arvid, Lukas och Oskar så ser man att Emma har lagt ett brev på min säng med en ros och min favvo tjockiskatt och min underbara syster ligger brevid rosen. Så fint välkomnande ! Älskar er !


Andra gången på en månad

Detta är andra gången på en månad som ja går till sjukhuset för att ja har ont någonstans, love life! Efter detta ska ja vidare till Åsa för att klippa mig och efter de blir de gymmet me Felicia och Emma. - Känner mig så otroligt vacker kl 9 på morgonen ..


Hey. You know i love you, right?


Teenthoughts

Just some true shit !


Myskväll men bästa

Sitter å väntar på bästa pojkvännen som precis jobbat klart och är påväg hit för en myskväll.


ÄÄÄÄÄNTLIGEN !

Äntligen funkar bloggen igen. Inte kunnat blogga alls :(. Men nu är ja tillbaka och hoppas verkligen att det kommer funka för blogg.se nu ! - #regningdaghållermiginomhus!


TORREEES !

Igår var jag med Felicia, Arvid, Sara, Lukas, Pontus, Sebbe, William och Victor. Vi hade det mysigt som vanligt och kollade på fotbollsfinalen. TORREES ! Så jääävla snygg och grym fotbollsspelare! 

You know that feeling when you really love someone?

Arvid Billkratz, 24/6

RSS 2.0