Blogg appen funkar inte

Blogg appen funkar och min dator har varit hos pappa så det är därför jag inte har bloggat. 
-
Idag ska jag vara med min saknade vän Moa. Hon kommer hit strax och jag har precis vaknat :OO
STRESS ! Ikväll kommer min andra saknade vän Arvid hem då ska jag träffa honom en snabbis för imon sticker jag till LONDON och är där i 4 dagar! TAGGAD TILL TUSEN !
 

Gött häng!

Precis kollat Sverige matchen hos wikand med Arvid och Pontus. Gött häng ! Kom precis hem och ska nu sova. Ha de !
-
Gammal bild på Pontus och Victor ;)


Big foot!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3426895/images/2012/pic_207072701.jpg" class="image">


ÄNTLIGEN !

Åkte till Kungsbacka sjukhus, fick en rullstol kom in och dom skickade mig till Varberg. Vi åkte dit där vi hämtade en annan rullstol till mig och dom skickar mig sedan till en gynekolog. Vi åker dit hämtar en rullstol, jag har svin ont för att jag har bytt mellan bilen och rullstol så mycket nu. När vi kommer in till gynekologen. Säger hon att hon måste snitta upp. Hon skär upp 2,5 cm. Pappa och Björn hörde mitt skrik ända till väntsalen men jag kan inte klaga för ut kom jag GÅENDE ! Så jäääävla glad !! Äntligen är min infektion borta! ( ni som inte vet: jag har haft en infektion i en körtel vid ljumsken). Så jävla lycklig ! Äääntligen kan jag gå och mamma slipper bära mig överallt. Fy fan va härligt ! Ska ha kvar kryckorna i några dagar som extra stöd för mina ben har inte gått på 3-4 dagar så det är lite jobbigt men jag löser detta. SÅÅ JÄÄÄVLA GLAAAD !!


Inte på blogghumör

Tar en bloggpaus. Vet inte hur länge men orkar verkligen inte blogga nu när jag är skadad/sjuk .. Hoppas ni förstår. Är tillbaka inom en vecka!


Finaste syster


Fy fan va ja älskar mina vänner

Sitter hemma och gör absolut inget så kommer mina underbara vänner felicia, arvid, William, Pontus, victor, Lukas, Malin och Sara hit och har det mysigt med mig. Så jävla underbara!
-
Jag från idag


Love life

Fy fan va underbart att mamma bär mig till toan , kan inte gå , behöver kryckor, kan varken sitta, ligga eller stå. Asså fy fan va jag hatar detta!


Så fint !


Det är lugnt !

Antibiotika i 10 dagar. Jag är lugn, vi hörs!
Gammal bild, men den tröjan hade jag idag ..


Tagga akuten !!!

Andra dagen på sommarlovet . JA ! Hoppas verkligen detta inte tar lång tid. Orkar fan inte !!


SOMMARLOV OM 3 TIMMAR !!

Kan inte förstå det !! Helt sjukt.. Har gått ett helt år i åttan !! Haha ! Jag är så jävla glad! Denna sommaren ska bli den bästa med alla mina underbara vänner!


GLAAD!

Börjar dagen men en städdag, ska städa ur skåpen och klassrummen. Kolla på filmer som vi gjort sedan käka och gå hem. När jag kommer hem ska jag käka något lite snabbt för att sedan gå vidare och träffa min saknade bästa vän Arvid och har varit på kryssning i en vecka. Saknat honom så sjukt mycket !! Vi ska antagligen förbi hos mamma och käka lite gott för Björn fyller år. Men annars har jag inget planerat.


Gårdagens skoldag i bilder


Hallandsuttagning

Tränat hela dagen. Grymt kul! En dansvideo på det hela också , haha! Nu ska jag strax kolla fotboll och sedan lägga mig. Svin trött och fett ont i huvudet .. TAGGA BEACHVOLLEYBOLL IMORN MED KLASSEN .. Haha, eller .. ?


Pretty little liars

Sitter och kollar pretty little liar med Felicia. Seg dag men strax drar vi ut och tränar lite .. KANSKE . Haha !


KLOCKAN 6 ?!?!

Japp, ligger helt klar vaken i sängen och klockan är 6 ?! Hur fan .. ? Aja, är man van att gå upp tidigt så är man. Idag väntar iallafall gymmet, ska rehaba riktigt ordentligt idag för imorn har jag en svin viktig träning jag inte kommer missa pga skador. Eller aa, svin viktig det är hallansuttagning men den är viktig för mig och jag behöver det här ! Så aa, tänker inte missa hallandslaget pga en skada , då blir jag hellre inte uttagen ! nä, nu ska jag försöka sova, tänkte jag kunde sätta på tvn men Felicia sover så hon hade nog inte blivit så glad .. ;))
-
Inga bilder, ser ut som ett mongo i min snygga morronfriss !


I väntrummet till helvettet ..

Haha, orkar inte mina dåliga rubriker. Iallafall sitter jag just nu i väntrummet för att komma in till tandläkaren. Sitter helt själv och känner mig lite smått dum. Usch jag hatar tandläkaren !! Aja, får se hur många hål jag har efter allt godis jag har käkat denna veckan. Usch!
-
Till lite mer positivt: jag har nu slutat skolan. Eller Asså jag har ju tre dagar kvar men är heeeelt klar med alla lektioner ! Så sjukt skönt ! Extra skönt nät man slipper dom två sista lektionerna också ;) nästa vecka har vi ju bara klassensdag, städdag och sedan avslutning ! GÖTT, SOMMARLOOOV !!! Haha, nu ska jag strax in ..


Lite extra inför helgen

Kör lite extra rehab nu inför helgen. Ha de !


Goa muskler försvann direkt !

Slutade runt 1 för vi hade typ någon friluftsdag.. ;)
Jag Felicia och Mathilda gick hem och käkade lite och sedan direkt till gymmet. Biffade oss lite och sedan hem igen för att baka kladdkaka. haha, där försvann dom musklerna ;))


Nationaldagen är ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag hurra hurra hurra !

Grattis pappa!

new in

shorts 149kr
Gina
bikini 79 kr del
Gina
Köpte även en skolavslutningsklänning. Den tänker jag inte visa tyvärr men kan säga att det kommer ifrån melrose och kostade 1400kr. Visar på onsdag när jag använder den.

Tagga shopping med mammsen !

God natt ! Nu är jag helt slut och vad passar då inte bättre än en ledig dag imorn ?? Gött ! Jag ska spendera våran nationaldag men mammut och vi ska shoppa loss på en avslutningaklänning till mig, känner mig lite sen men Vafan ? Haha!
-
Hade ingen passande bild så får bli en från idag på mig och Moa :) sov gott!

 


Rehab

Skippade studenten och kör på muskler i stället. Har sån jävla Träningsverk i låren så tänkte köra lite extra rehab för handlederna och foten så tar jag knäna mest med strechningen sedan. Aja, ni bryr er inte ändå ;) seya !
-
Sjukt snygg.. Ja veeet .

 


Inlaaaag !

Kom precis hem. Varit på inlag hela dagen och kollat på fotbolls KM. Skulle egentligen vara med, men är ju skadad så jag fick coacha ;).
-
Vårat lag kom 5a.. HAHA ! Aja.. Vi tar detta nästa år..
Nu ska jag strax byta om för att gå på student, hörs !
Bad hair day after a windy day !!

 


Sätter in hörlurarna och stänger ute världen.

Gammal bild.


H O T T I E

Hej de här e Moa
Nu ligger Jag i soffan
Hej då

 


Lördag med babes

Ikväll blir det mys med mina underbara vänner Moa och Felicia. Vi ska käka tacos och ha det mysigt. Hoppas jag kan få prata ut en del med dom för det känner jag att jag verkligen behöver. Kram på er ! Kommer förhoppningsvis något mer inlägg idag !

 


Oooooj !

Var hos kiropraktorn förut.. Han sa att jag var nära en korsbandsskada i knäna och att mina stora muskler i överarmen var för starka om man jämför med småmusklerna i underarmarna så jag får inte träna golf på 1-2 veckor och MÅSTE köra rehab för knäna innan det går riktigt illa .. Usch va hemskt att veta, visste inte att det var så illa för knäna och armarna .. Orkar inte .
Godnatt !


Kiropraktor .

Hoppade träningen och åkte till en kiropraktor istället..
-
Vacker .. Nja, trött och sliten !


Några timmar kan kännas som en evighet..

Ligger på bänken i skolan och känner mig Depp .. Efter skolan drar jag hem till Moa för ett långt snack ! Sedan blir det träning. Vi hörs!
-
Gammal.


Förra inlägget var utav Arvid..

Hahaha, förra inlägg skrev Arvid igår. Orkar inte med den grabben. Aja, iallafall var jag med Arvid igår för han åker på kryssning idag. Kommer sakna han grymt mycket !!
-
Täckningen är från Ida. Arvids lillasyster. Så söt :)


RSS 2.0