Tjejkväll

Runt 6 kommer några tjejkompisar hem till mig då ska vi grilla lite och ha det mysigt. Kommer la antagligen lite bilder upp här imorn. Men som ni alltså förstår så kommer det inte vara bra bloggning så ni får ha en fortsatt härlig dag och grym kväll nu på valborg. FESTA LUNGT MINA VÄNNER ! ;) haha, nä men hare gött så hörs vi la snart! :)
-
Gammal dator ( inga bilder )

Dagens

Tröja - Tessie
byxor - JC ( tror jag , Gamla )
skor- primeboots
Klocka - ur & penn
armband - present ( gamla )
Kort-ring - Gina
metallring - gammelfarmors gamla

Black and Yellow

kan inte sluta ta kort på saker, haha! så Maja fick leka lite modell idag ;)

Motivation!

Åh, måste börja komma igång och röra på mig. Jag äter säriöst godis/chips osv. Varje dag! Det är inte okej. Sommaren är snart här och man vill väl inte gå runt som ett fläskberg ? Jag har ont i huvudet varje dag för att jag inte äter tillräckligt mycket mat och dricker inte tillräckligt. Men varför ska jag äta mat när jag har blivit proppmätt på godis - glass - chips. Nä usch! Nu jävlar börjar mitt nyttiga liv!!
Visste ni föresten att om man är sugen på godis så ska man dricka ett glas vatten. För oftast så kommer godis-suget för att man är törstig. Så drick ett glas vatten, ta en frukt så kommer det gå över.
BILD
För att hitta motivation så ställ dig framför spegeln. Kolla på din kropp och se, vad vill jag förändra ? Det behöver inte vara att du är tjock osv. Men känner du att du ofta får ont i huvudet. Ta med en flaska vatten vart du än går och drick hela tiden. Så du får i dig mer vatten än vanligt.

Gårdagens vill inte komma upp.

Har haft jätte jobbigt att få upp gårdagens outfit här på bloggen. Bilderna funkar typ inte att ladda upp. Jag ska försöka lite till och sedan gå upp ur sängen som jag har legat i, i en - två timmar nu. Hare bra så länge!

Wateeer

Foto: JAG ;)

Roses are red - or pink or yellow.

Blommor från farmor igår

Teenagerfashion @ instagram


Kan inte sluta fota.

Åh nu när jag har fått en kamera kan jag verkligen inte sluta fota, så här är mitt rum, stökigt.
Stort tack till mamma och pappa för kameran !

I am !

Åh bara jag som längtar sönder till sommaren och värme, alla snygga outfits. Åh! Lääängtar ! All gemenskap man har på sommaren Asså Gud! UNDERBART !

 


Dagens

tröja - h&m
jeans - gina
smycken - lite random

Liten del av dagens alla presenter

Tröja - raglady / bröder
Kamera - Canon / mamma och pappa
Tröja - Innesvingen / mamma
Linne - barcelona / Moa
Skor - H&M / Felicia
Kamera väsa - media markt / pappa och mamma
1500 kr / Farmor och föreldrarna typ
800 kr på kungsmässan ( Fick 250 på praon, har alltså 1050 där nu, fett ovärt ;) / björn och fia, stella, alex
Läger - SSA - 3000kr / mamma och pappa
Grymt nöjd med allt och helt klart nöjd med dagen. Grymt go, nu väntar sängen dagens outfit ser ni i nästa inlägg.

GRATTIS TILL MIG !

Bästa frukosten någonsin , 15 år . Woop Woop !


Jag ligger på golvet ..

Bästa platsen på hela jorden - ligga på golvet. Så otroligt skönt att bara lägga sig ner och chilla ! Livet ..
-
Strax till gymmet igen, ( var där igår) denna gången med Malin! Springer la antagligen 6 km igen och kör lite mage/ armar/ RYGG/ lår. Det gammal vanliga. Sommar 2012 here i come , som vanligt i alla mina gym-inlägg ;)) haha, hörs!


True story

Falskt spel det värsta som finns! Asså vet faktiskt inget värre än att vara falsk. Spela inte någon du inte är för att du är rädd för konsekvenserna. Var ärlig och rak mot folk, prata in bakom ryggen. "har du inget snällt att säga, säg ingenting alls".


Glasspaus

Har glass paus nu så här kommer en bildBOMB


Sommarens färger.


TV 3 play

Sitter och kollar på lyckan i LA. Efter det blir det la sängen. Upp kvart över sex imorn för ännu en prao dag. Sista tyvärr, önskar det var lite längre så grymt kul ju ! Älskar att jobba, haha!
Mycket bättre än skolan och alla läxor. På jobbet bara kommer man och går typ känns det som. Har sådan jäkla pepp inför framtiden så jag vet inte vad jag vill göra. Starta något eget är ju självklart men vafan, vad ska jag starta då .. ? Resturang/ klädmärke/ klädaffär osv.. tur att jag har lite mer än en termin på mig att välja vad jag ska gå för linje på gymnasiet för nu har jag ingen aning. Några bra tips ? Uppskattar allt!
-
Nä nu ska jag kolla klart och sedan sova, Godnatt !

Kan inte vänta !

Snart drar vi till London för att shoppa i 4 dagar, längtar sönder !


Bästa praoplatsen !

Kom upp till golfbanan damsög lite, torkade lite bord. Fick rast. Åkte ut med golfbilen lite - lärde Fia köra. Ännu mer rast. Skärt grönsaker. Rast-lunch. Diskar en - två timmar. Rast. Två timmar kvar och sedan ska jag gå modell. Och sedan hem för att sova ( och blogga ;)) för ännu en PRAO imorn. Hörs!
-
Bilder kommer upp ikväll. Hörs!


sova - vakna - PRAOOO !

Sover hos mina bröder idag. Gött äre, imorn ska jag med mamma till hennes jobb och praoa där i tre dagar. Gött äre ! nu ska jag strax sova och bjuder på dagens outfit när jag ändå håller på ! ;)
-
Skor - hunter
skinnbyxor - Gina
tröja - JC
armband - usa och spanien
klocka - ur&penn
ring - h&m

IG


True story


Doppade toppar

Asså jag tycker det är så sjukt snyggt med doppade toppar !! Inget jag skulle vilja ha själv ( för kort hår ) men på långhåriga tjejer grymt snyggt ! Fast man måste ju ha rätt färger också, här är några tips på grymt snygga färger !

Delsjön - golfbana

Påväg till Göteborg för jag ska spela Delsjön med pappa och hans kompis :) taggar att slå gamlingarna ! ;) haha, kommer antagligen inte bli bra bloggande .. Så vi ses å hörs la ikväll !


Igår - idag


Värt ?!

349 kr , gina

 


Bäst !

 

 


Till kungsmässan för shopping

Nu sticker jag och Fia till kungsmässan för shopping, ses och hörs !

 


Till Ellen - sova hos fia

Snart till Ellen en liten stund. Sedan vidare till Fia för att sova där.
-
Inlägger skulle komma upp igår.


Lite små sur ..

Är lite trött på alla dessa blogg appar .. Går ju inte att läggs upp bilder, så hade ingen blogg lust idag..
-
Idag har jag iaf varit på mc donken med moa, ( ville prova nya ) där träffade vi Oskar , sebbe , William, Victor, Elias. Vi cyklade med Oskar och Elias hem och jag hängde med till Moa. Där packade vi lite grejer för hon ska sova hos mig, sedan gym och nu kollar vi på deras träning. Snart hem och sova .. Trött ! Skola imorn .. Aja , hörs !


Så jävla bäst !

-
Fixar film som vi strax ska kolla på! Så jäkla härligt med bröder som mina.

Sitter hos världens bästa bröder !

Blev ledsen - åkte hem till mina bröder . Finns ingen bättre än dom när man är nere ! Älskar er över hela mitt hjärta !

 


Love


Nare

Mina läppar är spruckna ! Åh, orkar inte!

 


Ny dag - nya möjligheter

Har försökt släppa allt som har hänt på sistone . Men det är inte enkelt . Jag har mina vänner och familj som stöttar mig men det är tufft. Vill bara att ni ska veta att jag lever och mår bättre, ska försöka leva livet på bästa sätt och kämpa på !
-
Nu ska jag strax sova , hur trött som helst ! Blir även en löp runda imorn som jag ska tagga till .. !

 


Västerås - Irsta - helgen - bildbooomb !


Home sweet home !

Äntligen hemma ! Så jävla skönt ! Mina ben är typ förlamade och vill bara sova , skola imorn , första lektionen - handboll ... Hahhaha ! Orkar inte . Aja , hörs!
-
Vacker ? Ja vet .

 


Vinst a final !!

Så jävla grymt !!!

 

 


Semifinal i a-slutspel !

Så jävla bra! Vann precis med 11-10 mot Västerås , så jävla gött ! Nu väntat semi om någon timma så vi hörs la antagligen på vägen hem!

 


#bussen

På g !

 


15 år - 14 dagar

15 år om 14 dagar . Herre vad tiden går fort !! Fyller år på en fredag ! Gött äre. Föresten det är fredag den 13 idag. Hoppas vi inte får otur i cupen ;) . Kommentera gärna om något hänt med er ! Så hörs vi så snart som möjligt !

 


Irsta blixten

Imorn sticker jag på cup - Irsta .
Så just nu håller jag på och packar , nervös för att jag ska missa något .. Kommer antagligen inte blogga så bra , kanske några match resultat då och då men det får ni förstå så ses vi på sön - måndag ;)

 


Klänningen

Här är klänningen jag köpte när jag var med Matilda.

 


True

 

 


Soooova !

 

 


Golfdag.

Hejsan svejsan i lingon skogen .. Hahaha! Tröööött! Gick upp typ halv 7 idag för att jag skulle med mamma upp till golfbanan och träna ! Seeeegt , haha.
-
Märkte föresten igår att jag hade blivit "kvällens hetaste" HAHAHAHAHA !! bara jag som är lite trött på alla dessa grupper ?!

 


I'm nothing without you!

Gick till kungsmässan med Matilda runt 1. Vi gick en stund , hittade en klänning som jag visar senare. Sedan när vi tänkte gå träffade vi Fia, sebbe, Sara och Emma. Vi gick hem till sebbe. Vi gjorde typ absolut inget men kul iaf! Nu taggar jag träning och ska strax äta. Vi hörs !
-
Underbara du !

 

 


Till kungsmässan för att träffa Mathilda !


Trääääna !!

 

 


Mina påskpresenter

Bättre sent än aldrig ! ;)
-

Zara

image description

+ en hundralapp från farmor, godis i påskägget ;)) Mums! Vann tyvärr inget på lotterna..

 


Trött

vaknat och hur trött som helst , träning idag och är inte ett dugg taggad! Men för göra det bästa av situationen ;) hörs! Ser hemsk ut på bilderna , i know!


Ny duschad och trött

Precis duschat och ska strax sova , upp tidigt imorn för att hänga med mamma till jobbet . Ska träna, som vanligt.. Åh, har inget liv ;) Ses å hörs !


I'm gonna live my life .

 

 


Sant.



Kommer du ihåg den killen som gav upp? Det gör ingen annan heller.

Klockan är 05.30 EXAKT och jag kan inte sova .. Åh , det är påsklov ??? SOOOVMORGON !! Men nä , lilla jag ska vakna Nuuu .. -.- , får la bli lite Disney tills jag blir tröttare .. ;)


-


Gölf idag igen

Tjenis penis ! Idag ska jag träna golf igen , så vi hörs senare antar jag..
-
Ja vet att jag inte uppdaterat så bra men jag har haft fullt upp , eller aa.. Tränade golf hela dagen igår , köpte påskpresent ( visar senare ) och kollade Sverige ( som jag även ska kolla idag iof ;) men jag ska bättra mig , men svårt att blogga när det inte händer något ;)


Os kval sverige - makedonien

Sitter och kollar Sverige - Makedonien. HEJA SVERIGE !! :D
9-7 till sverige och hoppas detta går hela matchen igenom. Sverige spelar tufft och bra, ser ljust ut! Men makedonien är inget dåligt lag..
-
Senare ska jag ta ännu ett pass på crosstrainern och lite fys tror jag. Måste börja jobba upp mig nu efter allt godis dom senaste veckorna. He He, Seya!

Glad påsk !


who says you not beutiful ? WHO SAYS ?!

Precis kommit hem från Farmor. Min mage exploderar snart..!
Kollade på os kvalet där och sverige vann med många om och men med 25-20. Tur det för dom spelade verkligen inte på sin bästa nivå idag.
Jo, föresten .. DET SNÖAR !! :O I april ??? Helt jävla fucking seriöst ;(
-
Ska strax ställa mig på crosstrainern ( behövs efter en dag som denna ) och sedan kolla på US Masters ( golf ) på tv. Livet leker, hörs!

Hey, i just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me maybe?

 

 

 


Dagens + Helgens planer

Fredag (dag) - Brunch hos mammi, påskmiddag hos farmor
lördag - spela / träna lite golf
söndag - Träna golf
måndag - spela påskgolf + äta lite påsklunch
-

Vi hörs !
Bild på mig och mina "golfvänner" från förra året då vi vann en tävling och blev kungsbackas bästa golfklubb. Kungligt ? ;) Inte alla som har druckigt champange ( pomac ) men Johan Edfors ( känd golf spelare ).

Dagens outfit

Svart örhänge ( fjäder) - bik bok
Ringar  - gina och H&M
grå tröja - h&M
kofta - gammal , men skulle gissa på gina eller cubus typ
jeans - gina
sjal - Nordstan
jeans jacka - Ullared

Brunch time hos mamma !

Hem till mamma för lite Brunch , sedan hem till farmor för påskmiddag .


12 dagar utan dig !!

Fy fan va hemskt!! 12 dagar utan min allra bästa vän .. FY FAN !


OMFG !!

KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA KOLLA VILKEN SNYGGING !! :OOOO
Ross Lynch heter han så jäääääävla snygg! han är skådespelare på disney channel. haha, jaaa jag kollar på disney channel. MEN ASSÅ KOLLA PÅ HAN !!
MIN !

Bättre dag !

Mår mycket bättre idag men fortfarande skit ont. Men absolut inte lika farligt som igår, typ grät igår.. :/
Men idag mår jag bra och funderar på att gå ut och gå så jag får lite frisk luft!
-
Senare ( runt 3 ) kommer Moa hit för att säga hej och hejdå. Hon åker till Spanien på lördag och idag var ända dagen vi kunde ses. Saknar henne så jag dör redan EFTER TVÅ DAGAR !! hur ska jag klara en vecka ?? åh.. Men får göra det bästa av situationen.
Nä, nu ska käka lite så hörs vi la senare ? :)
Mitt öra med fetvaddstuss i. Har örondroppar i örat och måste ha fetvadd för att det inte ska rinna ut, äckligt ?? JA!

Förklaring till varför jag saknar min hund så mycket

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Vad är självförtroende ?

Tänkte skriva lite om hur man får bra självförtroende, hoppas ni tar er tid att läsa och blir inspererade!
Du kan göra precis vad som helst. Ja, VAD SOM HELST! Men du behöver ett verktyg - självförtroende.
Kändisar om självförtroende:

"Många är rädda för att säga vad dom vill ha. Det är därför dom inte får det heller." - Madonna
"Du ångrar det du inte gjorde, inte det du gjorde. Så jag tar alla chanser". - Cameron Diaz
"Att vara modig är att leva trots att vissa saker skrämmer en till döds." - Taylor Swift


SÅ SER SJÄLVFÖRTROENDE UT:

Kroppsknep 1:
Gången, Avslappnad med rak rygg, så där skönt obrydd.
Kroppsknep 2:
Armarna, armarna är avslappnade och blottar kroppen. Alltså inga växlande armar och hopdragna axlar.
Kroppsknep 3:
Innerliga rörelser, de är inte rädda för att ta plats, skratta stort eller ha ett levande kroppsspråk.

självförtroende är:
Att säga vad du tyckeroch visa vad du känner ( även när det är jobbigt ), att försöka även när du inte är helt övertygadom att du kan, våga misslyckas, inte be om ursäkt för dig själv, inte överanalysera, att dela med dig av glädje och styrka.
Självförtroende är inte:
Att vara elak, ego, arrogant, manipulativ, skrytsam eller att, på olika sätt, trycka ner någon annan.
5 saker självsäkra personer gör:
* Tar hand om sig själva
* accepterar att de själva, eller någon annan inte är perfekt
*omger sig med vänner som de mår bra av
* Börjar om när de misslyckas
* Testar nya saker
5 saker självsäkra personer inte gör:
* Förväntar sig att det alltid ska bli som det vill
* Ältar negativa tankar
* Pratar ner sig själva eller andra
* Håller sig i sin bekvämlighetszon
* är flexibla
-
Inte jag som kommit på allt detta men läste det från olika källor och satte ihop detta. Hoppas ni har läst och tagit läro utav det !
-

Le mot andra för att inse att dom flesta faktiskt ler tillbaka !

celeb snyggingar

Ingen speciell ordning .
Danny Saucedo
-
Eric Saade
-
1D , liten bild i know..
-
JB
-
Zac Efron
-
Ulrik munther
-
Channing Tatum

Öroninflammation , OVANLIGT ?!

Japp, hemma nu och fick veta att jag har öroninflammation IGEN. Åh, orkar inte..
-
Nu ska jag bara ta det lungt och sova lite så får vi se om jag orkar blogga mer senare.
Gammal bild

Tar en snabb tur till läkarn

Hatar mina jävla öron !!
-
Hemma från skolan idag , hoppas det blir bättre , bästis åker till Spanien på lördag och måste få se henne innan !!


Kollar upp mot himlen för att inse att du finns där !


Gymmet med familjen ;)

Haha , pinsamt att vi kommer 7 pers till gymmet idag eller ??
-
Haha, ja , mina bröder(Pontus och Jesper), fia, Stella, mamma, björn. Gött äre ! Haha . Här ska vi bränna fett !!
Hörs!


ny blogg, nya läsare - tidsfördriv.

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[FÖR MÅNGA!] Jag har många ärr.
[/] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering/ar
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[  ] Jag har haft/har tandställning.
[  ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ BÅDA ÖRONEN :O ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ Sommar fräknar ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[Inte elakt] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[  ] Jag jobbar
[X] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[X] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[  ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[  ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[  ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] Mina tonciller har tagits bort,       VAD FAN ÄR TONCILLER ?!
[inte säker] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[  ] Mina visdomständer har tagits bort.
[  ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[  ] Jag har varit i Ryssland.
[  ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[  ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[  ] Jag har varit i Japan.
[X] Jag har varit i USA.
[  ] Jag har varit i Afrika.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[XXX] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[  ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[  ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[  ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[  ] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[/] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[  ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[XXX] Jag har fuskat i ett spel.
[  ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[  ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] jag har tagit mediciner mot depression
[ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[ ] Jag har vaknat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar
[  ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.


MATERIALISM
[  ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[  ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[  ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[  ] Jag äger något från Benetton.
[X] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera.
[inte säker] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[XX] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[haha, wtf ?!] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] Jag ser på nyheterna.
[/] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[  ] Jag är en morgonperson.
[  ] Jag betalade för min rington.
[  ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[  ] Jag är bra på att baka.
[  ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[  ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[  ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag tror på spöken.
[  ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
;$
[  ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[  ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[/] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[  ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

1 april

Lurat någon idag ?
Inte jag tyvärr, inte blivit lurad heller faktiskt.. STOLT ! haha.
-
Spelade match idag , förlust, hem och la mig och sov i typ 2 timmar så kommer antagligen inte kunna sova inatt heller..  Fan.
Nu kollar jag så ska det låta och sedan ska jag packa upp mina grejer och gå och lägga mig. Hörs!

Kan inte sova ..

Klockan är tjugo över 2 och jag kan inte sova .. Fml. Match imorn, tagga .. ? Nä , GOD NATT !!!


Gårdagen


RSS 2.0