Tandborstning på G

Älskar att borsta mina fina tänder!:D

 


Yesterday

Gick hem till Moa efter skolan och pratade mycket med henne. Efter det var de dags för golfträning med damlaget. Inte så jätte intressant dag men ändå någorlunda ;) hörs!


BABE

Strax iväg för att träffa min gosis vän Arvid. Ha de !


HELGEN.

Fy fan vilken underbar helg. Spenderat den med världens underbaraste människor och den kunde inte bli bättre. Tack till alla för att ha gjort denna helgen underbar, love u guys !
-
FREDAG:
Gick efter skolan direkt till Emma. Badade med Sara, Emma, Mathilda och Felicia. På kvällen senare kom även Arvid, Pontus, William och Victor.
LÖRDAG:
Tävlade på dagen, grillade på kvällen med Ellen, Mathilda, Felicia, Emma och Linnea. Emma och Linnea drog och Arvid och Pontus kom. Vi gick hem till oss och även William och Sebbe kom. Vi kollade mello och sedan sov Ellen, Mathilda, Arvid, William och Sebbe över hos mig och Felicia. Vi hade en underbar natt utan mycket sömn.
SÖNDAG:
Vi vaknade och en efter en drog alla tills det bara var jag och Mathilda kvar. Vi städade allt och fixade sängar och täcken och allt. Sedan kom Sebbe hem till oss och vi gick ut och väntade på Arvid som kom och hämtade oss med båten. Vi åkte ut och hade det mysigt. JAG FICK KÖRAA , KUNG! ;)

Tack pappa

 

 


Jag å min babe

Sitter i soffan och har det gött med världens bästa maja !


Nöööjd !

Spelat tävling idag. Kom två:a , fett nöjd!! Strax ska jag möta upp Felicia så ska vi handla inför kvällen med alla mina Goa tjejer. Vi hörs!


Tack pappa !

Pappa hemma från spanien - lycklig !

 

 


Torsdag

Skolan - hem till Ellen med Arvid.- bada med Moa, Isabel, Malin, Lukas, Pontus, Emma. - avslutade det hela med en kväll med Lukas, Pontus och Emma. Byeee !

 


Dagens


Todays


Måndagens


Älskar detta !

Fy fan va härligt !


Tjeeeenare

Hallååå Isabel in the house!
Sitter här och kollar när Filippa står i mål. Grym är hon!
Eller ah sådär hahahaha! William suger också!
Idag är det en bra dag, alla är glada och Ellen snurrar runt. Hoppas ni mår bra, och glöm inte att kolla min blogg!
http://isabelsantana.blogg.se/
Många pussar från Isabel!

-lilla peddomalin i bakgrunden<3333-

 


What do you do if you like someone who doesn't like you back?

Godnatt! Hörs imorn !

 


Like i said ,


1:a i B-slutspel

Hej Hopp gummi snopp. JAG HAR SÅ JÄVLA ONT !
hehe, har blåmärken överallt ( eller aa.. på mitt vänstra ben ;)) , Stukad fot, ont i ryggen, handlederna, bränt mig. Men se det posetivt ! HAR INTE ONT I KNÄNA !!! :D haha,
Vi spelade finalen mot aranäs 1. ( mitt lag ) Det var en jobbig och jämn match som vi tillslut vann. Jag hoppas alla är glada nu iallafall och att Josse mår bättre med hennes arm och att den inte är bruten. Här kommer lite bilder från helgen. Tack alla gosisar som har gjort denna långhelg underbar!
-
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
( kunde inte vrida på bilden )
avslutar med den bästa av dom alla, våran egna spännbög Arvid har tappat magrutorna.

Home sweet home

William, Arvid och victor kom och hämtade mig på moppen så åkte vi till Felicia för att överraska henne. Vi kollade på fotbollsmatchen tillsammans och hade det gosigt som vanligt. Nu har jag precis kommit hem och ska nu sova. Tagga gå upp halv 8 för att kolla Stella spela när jag samlas halv 10 .. Gött!
-
Jag, Arvid och Victor.


Bilder från idag

 

 


Todays

Gick med Felicia, Isabel och Emma till aranäs open. Där träffade vi Mathilda och Ellen . Vi kollade först på killarna sedan en massa andra matcher. Det slutade med att jag och Mathilda snodde några andras stolar för att se hur dom reagerade men dom brydde sig inte så vi gick till Ellen och Arvid och sköt lite straffar ( random) och det hela slutade med att Arvid körde hem mig på sin segway med Ellen cyklande bredvid. Har haft en toppen dag och nu taggar jag att stå i mål ( är inte målvakt ) mot 95:or imorn. KÖTTA!!

 


Vakna 12 - love life !

Fy fan va härligt att vakna 12 och få pannkakor som Felicia stått och gjort ! Nu ska vi fixa oss och sedan ska vi kolla aranäs open. Vi hörs!
-
Bild på mig, Isabel och Emma från igår. Älskar er tjejer!


@ Coop

Popcorn + päls !!

 


Pw + gym !

Precis kommit hem från gymmet med aggi, Emma och Felicia. Jag och Felicia ska strax träna lite golf sedan kommer Emma och aggi tillbaka hit och sover här. Girls night !
-
Spännbilder på biffen ..


Plugga

 

 


New in

Ring, armband och bikinin var från igår med Ellen.
Dubbelring gina
armband gina
bikini bik bok
shorts Zara
shorts gina
väst Zara

If i only have something fun to say ,

Tar in det dåliga hör inte det positiva - standard.


Off to school !

Nu drar jag till skolan. Kommer säkert något inlägg på handbollen för jag får inte vara med pga min fot , så jag får köra lite fys . JAA.. ! Nä usch ! Blåser storm ute och vill bara krypa ner i sängen igen. Men vi hörs!

 


Duckface !

Nu drar jag till kungsmässan med Ellen. Vi hörs!

 

 


Så jaaaa !

Tävlade idag. Johan edfors tour ( en kändis spelare) vi vann såklart! En kommentar från johan edfors: Sjögärde ( min klubb ) avslutade förra säsongen med en vinst och börjar denna med en vinst. Nu får ni andra börja ta upp jakten lite .. En annan tränare: nä vi får nog ändra poängsystemet i år igen . Haha, känns gött att dom ändrar reglerna på grund av att vi är så överlägsna ;) haha!
-
Stora bucklan är från förra året då vi vann hela skiten ( som en serie typ).

 


Åh underbara sommar, kom nu!


Oh no, not again !

Hejsan svejsan i lingonskogen ( ha ha..)
-
Idag spelade vi fotboll på inlag med klassen och det slutade som alla mina fotbollsmatcher - en lätt stukning. Tur man inte går i fotboll längre .. Haha ..
Just nu sitter jag faktiskt på toa men det är ju inte så intressant så det skiter vi i ( ha ha ..). Jag är hos min faster iaf . Ska sova här inatt och imorn ska jag träna golf inför tävlingen på söndag. Ska bli sjukt Najs och grymt taggad. Kommit 6 och 5 dom två senaste tävlingarna så sjukt taggad för medalj ! Nu ska jag gå ut från toan för dom pratar om mig utanför och undrar vart jag tog vägen , oops ! Hörs imorn ! Kram,

 


Give me That shit !

Hur gosig såg inte den tröjan ut då ? Ser jag den i affären slår jag till direkt kan jag ju säga !

 


Dagens

 

tröja - gammal

jeans - gina

skor - hunter

 


Dagens

 

tröja - gina

byxor - missäy

linne - ullared

skor - paladium

 


OMFG !

Nervös tjej taggar träning med en spruta ..


Todays

 

 


Tack Malin !

 

 


Wanted

Klippte ihop några snabba collage med sommarens wanted!
Ginatricot
299kr
Gina tricot
349kr
Shortsen
Nelly.com
199kr
Shortsen ( samma )
Nelly.com 299 kr

gårdagens


NEW - NEW - NEW !!

Va tycks ? Jobbade på den ett tag och vet inte riktigt om jag är helt nöjd. Så säg gärna vad ni tycker! Kram
PS: Ser ni inte den nya headern ? Tryck f5 så borde den komma upp.. :)

here i go again..

-
Dåliga webb bilder ..

Skolan

Snart min sista lektion - tyska och sedan vidare till Liseberg med min Moa. Ska kolla på maskinen, hemma sent i kväll och moa ska sova hos mig. Ska försöka blogga så mycket som möjligt men kan inte lova något. Så vi hörs la när jag kommer hem efter skolan eller när jag sitter på tåget. Hörs o ses..?
Världens finaste bästa vän !

Yesterday


VALBORG

Kom på att jag glömt lägga ut lite små bilder från valborg så here they come!
JoseFIN !
Bästa vän !
hahaha, den sista bilden är ju så jävla underbar ! Så grymt söt :))

Bad girl !

NÄ usch vad dåligt jag har uppdaterat men har haft fullt upp. Varit på golfbanan 4 dagar i rad denna veckan, man får ju passa på när värmen ÄNTLIGEN är här!!
-
Nu ska jag sova, och för att detta inlägget inte ska bli allt för tråkigt så kommer dagens outfit här :)

Usch!

Tävlingen gick jätte dåligt. Kom 6:a.. Men men , livet flyter på.. Nu har jag en liten vilopaus innan jag ska gå och träna igen. Hörs ! :)


Underbar Valborg med hard morning

Tjo bro! Igår var jag med mina underbara vänner och vi grillade och hade det mysigt. Jag gick och la mig halv 1 för jag skulle upp 6 idag. Känns grymt att jag har 5 timmars sömn nu när jag ska iväg och tävla och vara på golfbanan till typ 8 ikväll. Hem och sova, skola imorn. Fy fan va trött och seg jag kommer vara.. Usch ! Men vi hoppas på det bästa. Och föresten, jag kommer ju Inte blogga så bra idag heller men vi hörs snart. Promise !
-
Gammal bild

 


RSS 2.0